Laparoscòpia

Lluís cecchini · Curriculum Vitae

Nascut a Manresa el 8 de març de 1968, va estudiar Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona del 1987 al 1992 (Unitat Docent de la Vall d’Hebron). Va realitzar la formación d’especialista en Urologia via MIR a l’Hospital Universitari ‘Germans Trias i Pujol’ de Badalona, entre el 1994 i el 1998. Allà va ser on posteriorment va contribuir a iniciar i desenvolupar el programa de cirurgia laparoscòpica en Urologia.

Va obtenir el títol de Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb el grau d’excel·lent cum laude el 2006.

Dr. Lluís Cecchini Rosell
Ha realitzat cirurgies laparoscòpiques en directe en diversos cursos d’àmbit nacional i participa activament en els diferents congressos d’Urologia catalans, espanyols i internacionals. Això li ha permès guanyar-se un lloc entre les persones responsables de la incorporació de la laparoscopia en aquesta especialitat a Espanya, exercint actualment com a tutor per la formació en laparoscòpia per la Asociación Española de Urología per tot el país.

Ha desenvolupat la responsabilitat de Cap de Servei d’Urologia a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i com a professor associat a la Universitat de Girona (UdG) fins al juny de 2014.

Ha estat nomenat Cap de Servei d’Urologia i Cirurgia del Trasplantament de l’Hospital del Mar (Barcelona), càrrec que exerceix des de l’u de juny del 2014.

És professor associat de Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona a la Unitat Docent del Hospital del Mar (grau compartit UAB-UPF).

Premis i distincions
 • . Cistectomía radical laparoscópica amb conservació d'erectors.
  VII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia Laparoscòpica.
  València, 18 d’abril de 2008.
 • XXXI Edició premi Pérez Castro. (2008)
  Cistectomía radical laparoscòpica en els tumors vesicals clínicament localizats T2.
  Madrid, juny de 2009.
 • a la millor tècnica quirúrgica pel vídeo.
  Tractament quirúrgic per via laparoscòpica de la fístula ureterovaginal 10, 11 i 12 de maig de 2013.
 • dels ‘Premios Pérez Castro’.
  Archivos españoles de urología, 2013.


Publicacions
...
Article publicat. 2008.

Cistectomía radical laparoscópica en els tumors clínicament localizats.
Urología Laparoscópica y Robótica.

Descarregar
...
"La Vanguardia". 2008

Entrevista Dr. Lluís Cecchini.
"Nos atrevemos con próstatas ya operadas".

Visualitzar
Darrera actualització desembre de 2019 · © Lluis Cecchini Rosell   |   Avís legal    |   info@lluiscecchini.com   |  Web mèdic acreditat WMA789