| CURRICULUM VITAE
| PONENCIES EN CONGRESOS
   - Del 2007 fins a l'actualitat
   - Any 2003 a 2006
| VIDEOS PRESENTATS
| CIRUGIA EN DIRECTE
 
Centre Mèdic Teknon
Consultoris Marquesa
Despatx 45
C/ Marquesa de Villalonga 12
T 933 933 168 | M 606 79 24 42
   
Web Mèdic Acreditat. Veure més informació Número col·legiat
28947
  Avís legal
 
2007 
Ponència. Complicacions de la cirugia laparoscòpica. VIII Curs Internacional de Avenços en Urología. Valencia, 12-15 de febrer.

Ponència. Prostatectomia radical laparoscòpica: indicacions, aspectes tècnics, complicacions i casuística. Jornada Urològica. Curs de Cirurgia Laparoscòpica. Tarragona, 22 de febrer.

Ponència. Aspectes tècnics de la cirurgia parcial laparoscòpica. Jornada d’Actualització en Càncer Renal. Barcelona, 10 de març.
Ponència. Variabilidat terapèutica en el cáncer vesical: análisi de l'estudi Epicuro. XXIV Reunió Nacional del Grup de Urologia Oncològica. Palma de Mallorca, 20 d’abril.
Mesa redonda. Laparoscòpia . X Jornades Quirúrgiques Sociedat Gallega d'Urologia. Vigo, 26-27 d’octubre.

Capítulo de libro. Cistectomía radical laparoscòpica, és necessària? en Monografies d'Urologia. Laparoscòpia.

 
2008
Ponència. Laparoscopia Robòtica. III Curs Internacional: Urologia del Siglo XXI. Sevilla, 19-22 de febrer.
Mesa Redonda: Laparoscopia i robótica (indicaciones evidentes, sobreindicaciones, presente i futuro). III Curs Internacional: Urología del Siglo XXI. Sevilla, 19-22 de febrer.

Ponència.Tècnica quirúrgica en l’extracció renal: donant viu/donant cadàver’. Cures infermeres en el procés quirúrgic de la persona sotmesa a un transplantament. Barcelona, 16 i 24 de maig.

Ponència. Prevenció, diagnòstic i tractament del càncer de pròstata. Cirurgia laparoscòpica en pròstata.  XII Cicle ‘Diàlegs per la salut’. CM Teknon. Barcelona, 1 d’abril.

Ponència.Complicacions de la cirugia laparoscòpica urològica. VII Congrés Nacional Sociedat Espanyola de Cirugia laparoscòpica. València, 17 d’abril.
Ponència. Cirugia laparoscòpica convencional i Cirugia robòtica urològica. Discusió amb l'expert. VII Congrés Nacional Sociedat Espanyola de Cirugia laparoscòpica. València 17 d’abril.

 
Ponència. Diàleg amb els cirurgians. II Curs de Formació Continuada de la AEU. Madrid, 13 de novembre.

Capítulo de libro: 'Cistectomía radical laparoscòpica' en Perspectivas históricas, presente i futuro de la Cirugia laparoscòpica urológica.

2009
Presente i futuro de la Cirugia robótica i lapa-roscópica. III Curs d'Incontinencia urinària i terre Pèlvic i I Curs de Cirugia Robòtica Urológica.
Madrid, 25-26 de febrer.

Mesa Redonda. Cirugia laparoscòpica Avançada. III Curs de Formació Continuada. Madrid, 13-16 de maig.
2010
Ponència. ‘Laparoscopic Radical Cystectomy: What for?’. 25th Anniversari EAU Congress.
Barcelona, 16 d’abril.

Mesa Redonda. Cistectomia radical laparoscòpica: resultats. IX Congrés Nacional de la Sociedat Espanyola de Cirugia laparoscòpica. Oviedo, 5 al 7 de maig.