| CURRICULUM VITAE
| PONENCIES EN CONGRESOS
   - Del 2007 fins a l'actualitat
   - Any 2003 a 2006
| VIDEOS PRESENTATS
| CIRUGIA EN DIRECTE
 
Centre Mèdic Teknon
Consultoris Marquesa
Despatx 45
C/ Marquesa de Villalonga 12
T 933 933 168 | M 606 79 24 42
   
Web Mèdica Acreditada. More information Número col·legiat
28947
  Avís legal
 
CURRICULUM | vitae 

Nascut a Manresa el 8 de març de 1968, va estudiar Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona del 1987 al 1992 (Unitat Docent de la Vall d’Hebron). Va realitzar la formación d’especialista en Urologia via MIR a l’Hospital Universitari ‘Germans Trias i Pujol’ de Badalona, entre el 1994 i el 1998. Allà va ser on posteriorment va contribuir a iniciar i desenvolupar el programa de cirurgia laparoscòpica en Urologia.

Va obtenir el títol de Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb el grau d’excel·lent cum laude el 2006.

Ha realitzat cirurgies laparoscòpiques en directe en diversos cursos d’àmbit nacional i participa activament en els diferents congressos d’Urologia catalans, espanyols i internacionals. Això li ha permès guanyar-se un lloc entre les persones responsables de la incorporació de la laparoscopia en aquesta especialitat a Espanya, exercint actualment com a tutor per la formació en laparoscòpia per la Asociación Española de Urología per tot el país.

Va desenvolupar la responsabilitat de Cap de Servei d’Urologia a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i com a professor associat a la Universitat de Girona (UdG) fins al juny de 2014.

Recentment ha estat nomenat Cap de Servei d’Urologia i Cirurgia del Trasplantament de l’Hospital del Mar (Barcelona), càrrec que exerceix des de l’u de juny del 2014.

 

Premi Dr. Joan Fígols a la millor tècnica quirúrgica pel vídeo: Tractament quirúrgic per via laparoscòpica de la fístula ureterovaginal (2013).   Membre del jurat dels ‘Premios Pérez Castro’ de la revista Archivos Españoles de Urología (2013).
 
Premi millor video. Cistectomía radical laparoscópica amb conservació d'erectors. VII Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia Laparoscòpica. València, 18 d’abril de 2008.   3r. premi millor artícle XXXI Edició premi Pérez Castro. publicat en 2008 per: Cistectomía radical laparoscòpica en els tumors vesicals clínicament localizats T2. Madrit, juny de 2009.
 
La vanguaardia 2011
Article La Vanguardia
"Nos atrevemos con próstatas ya operadas"
 
Article
Cistectomía radical laparoscópica en els tumors clínicament localizats